Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

The only ones Melody Club

Jag blir så sjukt glad när jag hör den låten. Hehe, jag gillar sån där musik blir riktigt glad i hjärtat av sånt där som är glatt i låten på nått vis. Har nyss betalat kåravgiften samt avgift till tradera. 13 kr skulle dom ha. Haha, sån jävla löjlig summa kändes det som, kunde ju varit smartare om dom sparade såna där små summor. Men, men. Kåravgiften var dock dyrare 224 kr skulle dom ha. Tur man utnyttjar alla studentrabatter man kan för annars hade det känts surt. Mc donalds tex, 5 kr billigare. Hehe, kan låta snålt men det är en dipsås i alla fall *höhö*. Nä men seriöst tycker faktiskt det är bra med studentrabatter känns helt okej, synd bara att inte dalatrafik har mer studentrabatter som för mig det hade inte lönat sig att utnyttja studentkorten för dom kostar liksom 740 kr månaden. För vissa kanske det är helt okej pris men så mycket buss åker jag inte att det skulle löna sig, så för min del får det i stället bli att åka bil. FÖRDELEN med körkort, tur att sonens pappa har bil som han lånar ut, hade verkligen velat äga en egen bil men det är en onödig utgift att ha egentligen så jag får nöja mig med lånade bilar, fötter och som sista utväg buss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.