Informationsteknik

Kablar jag beställt till datorn.

Gick in på dustinhome eftersom dom har studentrabatt. UTNYTTJANDE är mitt liv. Hur som helst så blev det följande ljudkabel och följande hdmi kabel så nu ska jag kunna kolla på bra KVALITE från datorn till tv:n. Underbart känns det som. Skönt också att slippa spela ljudet i hela lägenheten när man ska glo på filmer. Tycker dustinhome är bra också, får alltid paketen snabbt högst två dygn har jag fått vänta så ska ni köpa eletronikprylar tycker jag ni ska satsa på dom. DisplayImageDisplayImage

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: