Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Tidig julklapp tack!

Denna önskar jag mig. Så sjukt fin! Älskar verkligen såna där jackor, köpte en liknade röd reebok i våras. Typiskt mig på något sätt, skön att bara slänga på sig och gå runt i hemma. Eller om man ska i väg, bra jacka för skolan och kan även se fint ut när man ska på gymmet. SÅ om någon vill ge mig en julklapp i år? Så satsa på denna!

56-3742

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: