Idag var det seminarium dags igen. Jag måste erkänna att jag blev rätt störd där jag är ju en sån med ett resonemang som jag knappt delar med större delen av svenska folket.

I alla fall efter seminariet drog jag, Lisa och Sandra på sedvanligt donken och åt och snackade politik och sex. Det är vårat mc donalds snack varje tisdag. Vi diskuterade även barn och bebisar. Jag var ärlig och berättade att jag är sjukt sugen, det är jag verkligen. Satt två små bebis tvillingar bakom oss och jag kände att ÅH jag vill också ha sånt där smått igen. Sen så när vi var på väg ut var det en färsking på sin pappas axel, jag , Lisa och Sandra Ååååå:ade oss i kör bakom. Hehe tjejer och bebisar, alltså jag fattar egentligen inte det där. Nästan alla tjejer blir åå:iga när dom ser bebisar och djurungar. Ser man en kattunge så blir man ÅH, ser man en hundvalp så blir man ååååå igen. Och bebisar är verkligen grädden på moset. Finns det något så himla Å:igt som bebisar?

Bebisar luktar sjukt gott, jag vill ha en till. Synd att dom inte växer på träd. Känns som en baouta mage skulle passa mig utmärkt nu. Sonen fyller fem år på söndag nästa vecka. FEM år, jag tror det är därför baouta mage och bebisluktar känslorna kommer. Kan någon sponsra mig med en bebis kanske? Gärna till nästa sommar eller höst! *s*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.