Snooorw

Två dagar med skit dålig update i mitt liv, har skola och då händer inte så mycket. Var till kopparstaden idag och gnällde över tapeter samt golv. Tapeter får jag inte nytt men golven skulle dom se över. Hehe, jag ska gnälla som FAN när bovärden kommer hit. Ska säga att golvet lossnar osv SOM det gör när man går, kanske man kan få nytt fint golv då. Gärna sånt jag har i sovrummet visserligen rätt tråkigt en pastmatta men hellre de än de här jävla platgolvskorksmatta alla the 70’s hoppas verkligen jag får nytt golv de kanske skulle kunna göra en viss skillnad i rummen med gula tapeter i alla fall. GULT är helt okej även om även de är en mörkare färg än jag vill ha, därimot som i vardagrummet där det är ORANGE där står jag inte ut. Jaja, jag tjatar men de är ändå ett rum man är flera timmar i kanske mest timmar under dagen rent av? Jag ska köpa färg på rusta och måla om i vitt därinne sen köpa wallies så det blir fint på väggarna, någon som vill hjälpa mig?

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Var tisdagsbestyr idag med Sandra och Lisa idag följde även Malin och Linda med vilket var jätte kul. Blev pizzeria idag.
Efteråt kikade vi på stan, som vanligt. Stan råkar vara en vissa allmän ska att glo på även om man inte ska handla. Nä ska sluta babbla nu. Slänger upp en bild på färgen jag vill ha på väggen samt wallies bara för jag drömmer. Haha.

0099913_PE186890_S3 10301212

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: