En onsdag som alla andra.

Anna kom hit i morse hon drar till Norge imorgon och jobbar en månad som sjuksköterska eftersom det är anställningstopp här i stan. Trist för folk att behöva byta land bara för att få jobb tycker jag. SJUKT system.

Gick ner på stan en sväng med Anna sen. Anna shoppade för resan bunkrade med andra ord eftersom det är dyrt att leva i Norge. Mötte Lisa och Sandra på stan så vi tre gick till Waynes och åt lite gott och snackade skit i några timmar sedan blev det en tur till kucklikana. Sen blev det hemfärd för att hämta sonen. Läste hem och hyra och en hade gjort jätte fint i sin hyres lägenhet HELT vitt. Som ni vet sedan tidigare vill jag också ha vitt. Älskar vitt.

Imorgon ska jag försöka städa snart kalas dags så behövs röjas och fixas. Efter de blir det en tur till Borlänge och barnenshus ska spana efter födelsedagspresent till sonen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: