Jävlar vad jag försummat bloggen dom senaste dagarna, får bara erkänna att det beror på handen… Mamma och syster har varit här, var jätte kul. Yngsta syrran var det tolvår och snart tonåring alltså eller snart i april. Skumt egentligen, minns när jag var 13 och hon föddes. Då gick jag runt med henne i vagn samt bärsele och matade henne med ersättning och välling. Tog med henne till skolan och tyckte det var skit kul med en bebis syster. Nu är hon tolv år och jag kan inte fatta att hon blivit så stor. När hon precis börjat ettan föddes min son. I ålder skulle hon kunna vara hans storasyster, är ju inte jätte ovanligt att vara 7 år och få syskon liksom. Hon och sonen har varit med varandra rätt mycket, även om ålder skiljer dom har dom ändå kul ihop. Sonen drygar sig och kräver att hans moster M ska ställa upp på både det ena och andra men hon gör det förmodligen av samma skäl som jag tog hand om henne som trettonåring det är KUL med mindre barn.

Sonen fick star wars lego av mamma och låssaspappa, av min lillebror fick han en halloween mask, så sonen var riktigt nöjd.
Nä nu ska jag göra en kul sak. SPELA the sims 3.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa