Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Make med boggiwoggie

Sonen badar, själv sitter jag här med en turban. Brukar alltid göra turband på huvudet efter jag duschat. Ska strax slänga på mig lite smink. Har inte den blekaste aning om vad denna dag ska erbjuda. Är sjukt sugen på pytt i panna. Jag tror jag ska göra det åt mig själv så får sonen äta resterna av spagetti och köttfärssåsen. Känns som han blir mest nöjd av de. Han äter det mesta, MEN det finns saker han nog hellre dör en stoppar in i munnen, där finns pytt i panna som exempel. Han skyr det som pesten, jag tycker det är rätt gott. Rödbetor och ägg till så mumsigt så. Basföda men gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.