En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

Tänkte slänga in några bilder på våran ûbersnygga julgran i plast (ugly) och sedan mitt nya hår.

Sonen och jag drog till donken efter mitt hår var färgat och klart. Strax kommer brossan hit har handlat lite för fredags myset. Blev hjärtan och stjärnor. MEST för dom är mina nya favoriter. Dessutom så när vi gick runt på maxi hittade jag en choklá julkalender för 10 kr styck. Jag tänkte va fan? Kan lite gärna se sonen en sån. Så nu har han tre, en från Lego (pirater) en kalle anka och nu en choklá julkalender. Han var mottligt stolt vill jag lova. Men nu så ska börja med tacograängen jag ska bjuda brossan på. Blir väl att tvinga brossan glo på barda också. Sonens måste varje freda.

 


HAIR.


Julgranen.


Choklá kalender.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: