Anna fick lov att dra till Älvdalen så jag håller på att färga håret själv. Har rödfärg i håret, eller ja underhåret. HOPPAS nu på riktigt rött resultat när det här är klart. Sen ska jag ha i det svarta. Efter de har jag lovat sonen donken, när vi varit där ska jag posta paket samt köpa lite tacogratängsingredienser, ska bjuda brossan det ikväll. Sen blir det lite fredagsmys.

Jag och sonen klädde granen idag. Han ville så himla gärna så jag tänkte okey. Så nu står granen i vardagsrummet ska bli spännande att se hur länge mina pedantnerver klarar av det.

Angående rubriken kikar så jag på dools via youtube. Avsnitten från USA sen igår. Jag är verkligen fast i den serien. Haha, jag kikar på tre serier som är ett måste. Days of our lives, the secret life of the american teenger och ugly betty.
Bara runt tio min kvar innan jag ska sköja ur min färg. VÄNTAR med spänning. HEHE

Relaterade etiketter:


1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: