Alltså jag tycker ändå sjutton är högsta laget. Men kan dock ändå okeja en sån sak. VAD jag dock inte okejar är folk över 17 som fortfarande väljer att spreya eller hälla på sig 20 liter parfym varje jävla morgon och för pesta miljön för alla stackare som ska gå förbi. Jag förstår ju att rädslan kommer av att dom är rädda för att lukta svett men när man i stället häller över sig parfym luktar man också äckligt så då fyller inte parfymen alls sin roll.

Nu i över 4 veckor varje morgon när jag ska lämna sonen på hans förskola är det en mamma som slängt på sig en liter parfym, hon stinker så jag får andnöd (har astma, men jag klarar av parfym dock inte i 20 liters tappning) jag får hålla andan och finner det respektlöst att en förälder väljer att hälla på sig den mängden på en förskola där barn faktiskt kan utveckla både ASTMA och ALLERGI. Vad fan tänker hon på?!
Tyvärr slutar inte stanken av parfym där, det är fan lika på högskolan. FOLK slänger på sig parfymer i sån mängd att man undrar hur jävlarna luktar utan duschar dom inte eller? LITEN parfymskola. Man behöver inte mer parfym en några få sprut för att de ska LUKTA gott om en. En hel parfymfabrik lukar KUK så ni framstår bara som nollor när ni använder den mängden ändå.

Jag kan respektera fjortis ungar som häller på sig den mängden, men när du är över 17 år är du faktiskt så pass vuxen att du inser att det luktar inte gott. När man är fjortis begriper man kanske inte att man inte kommer stinka svett efter en kvart men är du vuxen då har du banne mig insett att de gör du inte, gör du inte de är det fan nått fel i huvudet på personen. HA gärna parfym men ha det i motta. En parfymfabrik luktar bara äckligt och folk snackar om dig så fort du lämnat bussen eller var du nu befinner dig med “FY fan hur h*n luktade”. Du blir lika utsatt som en svettluktande gubbe på bussen. Sorry men det är sant. Inse faktum, vill du lukta gott: Duscha/tvätta dig, använda DEO, och en liten gnutta parfym. Vill du lukta illa? Duscha/tvätta dig inte, använd inte deo och parfym eller HÄLL över dig parfym. Då platsar du ligan lukta illa. Den som jag tror du är mest rädd för.

NU ska jag bege mig till nästan stink stället, högskolan Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: