Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Loppis & second hand

illamående.

Usch, mår illa. Klockan är snart tjugo i elva och jag sitter fortfarande i pjamas. Sonen okuperar badrummet/badkaret så kan inte duscha ännu. Men de är bra, dom ska ha lucia firande på förskolan 14.45 så jag han fick hoppa i badet nu så han är ren inför sjungandet sedan.

Själv gör jag inte ett skit. Ska bädda sängen sen duscha. Ska bli skönt får se vad annars som sker idag. Sonen ska till sin pappa under helgen och jag ska bara softa. Det känns skönt, tänkte ta ett hett bad. Dricka teé och njuta. Borde sätta in lite pengar på banken, EN sak som stör mig just nu. En kvinna har köpt 5,5 kg kläder av mig. Har lämnat portouppgift samt summan till henne. I tisdags sa hon att hon skulle skicka in pengarna, igår hade inga pengar kommit så mailade, inget svar. Mailade idag också. INGET svar. Jag tror inte köparen är oseriös heller för hon har över 150 positiva kommentarer? Börjar undra om det hänt henne något? Får hoppas på svar nu skulle kännas bra om jag kunde få dom där pengarna. Får minipengar av csn precis innan JUL som alltid. Csn ger endast 6300 den här månaden och de menar dom att man ska överleva på. Visserligen får jag lönen och föräldrapenningen också, men ändå? Jag passar på att sälja saker så jag får pengar att kunna leva för samma summa som alltid då. Innan ju är inte direkt en tid där man har MYCKET pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.