Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Pepparkaksbak.

Jag och sonen satte igång och baka pepparkakor. Han var nöjd och hade jätte kul, jag med faktiskt. Både jag och han gjorde varsin med snopp. De var sonen som påminde mig om att jag gett pepparkakorna snopp förra året och sa att han skulle göra en. Så han gjorde en med snopp och självklart blev jag inspirerad att göra samma sak. Herre gud pepparkakorna kan ju inte vara könslösa heller!

Om lite drygt en timma, lucia firande. Jag längtar mycket så mysigt.

 

 

Snopp-pepparkaka jag gjorde.


Sonens snoppgubbe och tjockis som han sa 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.