Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Lucia och besöka Anna.

Luciat på sonens förskola var så fint. Riktigt mamma godis. Jag satt och log och tyckte det var hel mysigt. Fick lussebulle och pepparkaka. Sen gick jag och sonen hem. Sonen åkte sen till sin pappa, Anna kom hem från Norge (Trysil) idag så hon tog med mig till maxi och vi handlade onyttigt. Jag fick min mens idag så nu är sista dagens onyttighet. Imorgon blir det ägg hela dagen. INGET mer onyttigt nu, sen så ska jag köpa svart färg till skrivaren. Har behövt de ett tag men… MYCKET men behöver som man helt enkelt skiter i. Nu fick jag en anledning eftersom jag ska skicka ett paket med kläder på fem kilo till en kvinna som handlat barnkläder av mig. Blir bra.

I alla fall så kikade jag och Anna på klassikern sista dansen. Älskar Helena bergström, hon är en sån där skådespelare jag alltid tyckt om. Gillar samtliga av alla filmer jag sett med henne.

De är på tal om något annat SKIT kallt i falun, snön värkte ner. Jag och Anna mötte en kvinna i trappan när hon skulle skjussa hem mig. Jag sa då till Anna att den där måste vara sjuksköterska eller barnmorska, Anna höll med hon såg ut som en sån. MEN kan se på vissa människor vad dom jobbar med. Tycker ofta jag kan urskilja lärare och sjuksköterskor. Tänkte även på en annan sak idag. När jag och Anna var på maxi och två kvinnliga poliser och gick på var sida om mig och Anna. Jag kände mig stel som jag gjort något. VARFÖR får poliser en att liksom rysa i ryggraden fast man inte gjort ett skit? Haha, måste vara det där inprentade att poliser tar en, dom har makt.

Jag sa till Lisa i veckan att vissa jobb är sexigt, jag tycker det är sexigt med poliser. Men skulle man bli tillsammans med en polis skulle alla man känner bli jävligt stela. Det är liksom FÖRBJUDET att tycka om poliser, men därimot brandmän dom är sexiga det är okej. Att finna en manlig polis sexig är ungefär som att förråda allt vad man står för. Jag beundrar dom som blir poliser, HUR i helvete vågar dom bli polis? Hur många vänner förlorar inte dom på kuppen?

 


Barnen hade bakat lussebullar på förskolan. Min första för i år.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa