Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Brr brr så djävulskt kallt.

Var svinigt kallt ute. Gick och huttrade hela vägen till donken, sen vidare från donken till maxi. Sjukt mycket drygt med folk var det också. Typ över hela affären sprang gravida, rabiata morsor med kundvagn och babyskydd i och trängdes för att knuffa bort så många som möjligt. Jag kan inte låta bli, hatar att trängas i affärer. Är därför jag oftast väljer tidiga förmiddagar eller riktigt sena kvällar när jag ska handla. Gjorde ett misstag och tog lunch tid idag. Ufft! Något jag roades av var hur folk är skit stressade i kön, why? Dom står i självscanningen med 500000 varor och suckar för dom får vänta ½ min på kunden före? Menar okej om man tagit en vara och står och suckar med med 500000 varor?! TÄNK om dom har oturen att åka på en scanning? Att dom får lägga upp alla sina miljoner varor. Är det något jag lärt mig när jag är stressad är det att INTE ta självscanningen för där vet man ALDRIG om man åker dit liksom. Jag tar alltid självscanning när jag handlat massor och har god tid på mig annars wips står man där med hackan i underlivet.
Men så är det inte för inte jag gått med i en grupp på fejjan som heter ”i hate stupid people” eller något liknade. HAHA så just nu hör jag sonen vråla från vardagrummet ”ÅH NEEEEJ, inte det här också” blev nyfiken så ropade ”VAD?!” hans svar ”MEN det är det där med rumpnissarna” , sonen ser nån kort film med astrid lindgren filmerna inspirerad av julen.


Godast på mc donalds. Chees dipen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: