En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

Kan inte gå in på detaljer vad som hänt med igår kväll/i natt hände något riktigt hemskt. Jag är nog i chock känner mig så lugn fast jag inombords är skit rädd. Jag antar att detta ändå kommer fram men vill inte skriva något, vissa saker passar sig bättre utan ord. Hur som helst känner jag att efter en natt med alldeles för lite sömn behöver mina tankar rensas. Jag har en liten lurvtuss på besök här, en vit som snöig hund som i morse inte alls tyckte det var kul att gå ut i snön. Han sover i mitt knä.

Lämnat sonen på förskolan. Vad dagen kommer erbjuda vet jag inte. Kommer nog dock bli en lång dag.

6 kommentarer

  1. 2009-12-21 @ 11:58:04

    Svar: Jobbar inom handikappomsorgen. På boenden & daglig verksamhet. Som tim vikarie dock, så därför d kan bli lite mkt ibland

  2. 2009-12-21 @ 11:30:24

    Hoppas att det inte är allt för hemskt…. och att det inte rör W…. Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: