Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar

Ingen hemgång.

Sonens pappa fick virus på datorn så nu blidde det ingen hemgång nu i alla fall. I alla fall ska vi äta taco till kvällen, WIIII! Ska gå till Willys och handla senare tänkte jag får se vad man kommer på för kul, sett att många har ananas till tacos samt jordnötter efter jag googlat så då tänkte jag att de verkade ju yeammie yeammie så de ska jag köpa. Jag tål inte riktiga nötter som hasselnötter och dylikt, men skumt nog tål jag jordnötter och sånt. Bland allergi, eftersom jag tål jordnötter tål jag också bönor. Men hade jag varit allergisk mot jordnötter hade jag inte kunnat äta bönor heller.
En sak jag börjat reagerat på under senare tid är äpplen. Förut var det endast apelsin (att äta) jag inte tålde varken när det öppnades eller om jag kom i kontakt med den, dock tål jag apelsin juice och alltid gjort, hel skumt men så är det. Nu har i alla fall det börjat bli reaktion mot äpplen. Får typ siliconläppar av äpplen INTE fint alls. Tycker läppförstoring är det fulaste som finns. Bröst och andra skönhetsoperationen förstår jag att folk gör, fine för mig. MEN läpparna? WHY? Folk som förstorar läpparna ser aldrig fina ut tyvärr. Ledsen om jag sårar någon nu, men de är min åsikt. Sen är det ju så att smaken är som baken, vissa tycker det är fint andra inte. Men just läppförstoring ser alltid oäkta ut det gör inte ett par nya bröst.

En annan sak är ju att jag är överkänslig mot laktos, blir helt knas i magen om jag får i mig laktos. Därför undviker jag det så mycket jag kan. Tycker dock nästan alla är överkänsliga mot laktos numera? Var och varannan person berättar att dom reagerar mot laktos. MÅSTE ju vara nått fel då, är väl dom stackars kossorna som får fel bete.

Här började legobygge igen. Klockan är två och jag jäspar och är trött.

2 Comments

  1. 2009-12-26 @ 15:06:21

    Jag håller med ang. läppar haha. Har aldrig sett ett par läppar som är snygga som förstorade.. ser snuskigt ut. Som… ankor. Bröst fattar jag däremot, det tycker jag kan vara riktigt snyggt och skulle själv kunna göra. Men ansiktet ska man vara försiktig med att börja ”fixa” till… resultatet blir ofta skitfult och plastigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa