Det är ingen hemlighet att jag bokstavligt talat älskar disney filmer. Är också därför jag samlar klassikerna åt sonen. Jag älskar nämligen denna mystik och magi endast disney kan ge i sina filmer. Som denna “Den lilla sjöjungfrun” syrran hade länkat nån youtube film med lindley loha eller hur fruntimmret stavas. I alla fall, så citerade jag tyvärr fel mozart till henne men grejen var dock det samma. Jag tyckte nämligen att synen på vad som är snyggt skiljer sig. Inget i mot loha hon är fin ibland men på senare år han hon blivit skabbi enligt mig. I alla fall smaken är som baken och vem kunde citera det bättre en morzart?

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: