Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Klämma pormaskar nöjesfördriv.

Anna svängde av till sitt ”ragg” så blev ingen sur kväll. Jag spelade Mario Wii istället och de var kul de med. Sedan roade jag med med att klämma pormaskar nyss. SÅG nämligen att jag hade en, men den kom ut snabbt. Sällan jag har finnar och pormaskar men när dom dyker upp klämmer jag ut dom illa kvickt sånt där skit vill jag inte ska sitta i mitt fejs.

Sonen är hos sin pappa i natt, imorgon vill jag glena på mellandagsrean. Inte för jag tror jag hittar något. De är som är där är ju sånt ingen velat ha innan men de begriper ju inte folk. Folk tror dom gör ett fynd för en tröja är 50% billigare. Men just den tröjan hade dom inte ens tittat på förut. JAJA, jag är en gnällig tönt tant. Men alltså de är ju så.
Jag ska spana efter tapeter istället. KLÄDER har jag för mycket av, i och för sig skulle jag behöva en ny BH. Skulle vilja ha en wonderbra igen, bästa bhn jag ägt verkligen. Hade en vit förut och man fick som värsta siliccarna men så gick den sönder efter flera år sen. Köpte den 2003, hade den tills 2007 sen wips den var trasig. Just den bhn kostade mig 400 spänn men guw vad jag älskade den.

Nä man kanske skulle bege sig till den där sängen. Här ska ni få veta något helt fånigt med mig, på kvällarna när jag släcker alla lampor för att gå till sängen är jag alltid livrädd att det ska stå någon och stirra på mig genom fönstret. Jag kollar ALDRIG mot fönster. Har fobi för de, när jag var barn och lekte med barbie brukade jag ibland känna mig bevakad (vi bodde på andra våningen) när jag tittade upp då brukade jag se ”tomten” stå och hånstirra på mig, fick alltid sån panik slängde mina leksaker och sprang till mamma som aldrig trodde mig så klart. Det här höll på från jag var fyra fem år tills jag var tio. Den här ”tomten” uppkom i en mardröm jag hade hemma hos min farmor, jag sov där med pappa och jag drömde att den här ”tomten” gick runt på lekis i hemorten med en stor yxa som han skar ut tänderna på alla barnen med. JAG hade panik när jag vaknade, för han stod där och stirrade på mig följde med mig till toaletten och liksom JAGADE mig fast jag var vaken. Sen en gång när jag var hos min mormor och morfar ute i skogen och lekte kände jag mig bevakad kollade upp och då stod han där med och sänkte sin yxa över mig. USCH hur jag sprang då, sprang över potatisåkern som var täckt med snö hela vägen in till mamma och mormor som satt i köket berättade för dom och dom trodde mig inte, jag satt sedan på toaletten och minns än hjärtklappningen i bröstet. DET var hemskt! Sen då förföljde han mig när jag lekte på kvällarna. Efter det här hatar jag FÖNSTER. Jag får panik av tanken att någon ska stå där när jag är ensam dom där kalla döda ögon glömmer jag aldrig. *ryser*.

När sonen var nyfödd och jag bodde ihop med syrran och hennes dåvarande karl var jag med det där jag är rädd för. Sonen sov i sin babysitter inne i datarummet och jag skulle gå på toaletten. När jag är på väg dit kollade jag mot balkongdörren och jag får HJÄRTAT bokstavligt talat uppkört i halsgropen, för där står en gubbe och stirrar in. JAG skriker rakt ut och springer in till syrran och hennes karl ”DET STÅR NÅGON DÄR UTANFÖR” dom trodde mig inte och bad mig gå och lägga mig istället för att försöka skrämmas men jag sa ”MEN det är sant” till sist fick jag ta mod till mig och fråga ”VAD VILL DU?” gubbe svarar då att ”VET DU VEM JAG ÄR?” jag bar NEJ, och han ”problemet är att det vet inte jag heller”. Gubben var dement, jag hade panik så jag ringde ett boende i närheten, var inte deras rymmlig så fick ringa polisen. På nått vis fattade gubben det så han började skrika jag ska döda dig din jävla kärring och tog upp min stolsdyna jag skrek för full hals , inte för jag trodde gubben skulle kunna slå in fönstret med en stolsdyna utan för jag blev rädd. Syrrans dåvarande kille kom då ut från rummet och skrek ”LÄGG GENAST NER DEN DÄR, SLÅR DU DIG IN HÄR, SLÅR JAG NER DIG” . Själv var jag uppskärrad och nästan grinade till polisen att komma fort för vi hade en galning utanför. Jag minns att jag tänkte slår han in fönstret på balkongdörren tar jag sonen och låser in oss på toaletten. Sonen sov dock skönt igenom hela skräcksenariot. Polisen kom och förde bort gubben och ja, vad ska man säga. MIN skräck för fönster har knappat blivit bättre efter detta.

Nä god natt nu alla underbara läsare som får leva er in i min fantastiska värld där allt tycks hända!

2 Comments

  1. 2009-12-28 @ 12:18:02

    Tack! Är riktigt nöjd med den själv fast att det inte är jag som har gjort den

    Nu ska jag försöka få ner den där listan

  2. 2009-12-28 @ 03:58:42

    Prata om den gubben med Jimmy för bara någon vecka sen. Haha.. vi trodde verkligen inte på det.. så var de sant. ^^,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d