Drog ner på stan med sonen och hans pappa för det ska vara vitt vin i maten vi ska äta imorgon, sedan så kikade jag på jc fanns ju en del fint men inget jag ville ha fanns ett mörkrosa brottarlinne som sonen tyckte jag skulle köpa men ångrade mig. Så kom jag på att carlings brukar ha fina kläder så spang in dit på 2 min hade jag hittat två plagg, ett linne i zebra mönster (jätte fränt) och en huvjacka med små gubbar på. Är hemma hos sonens pappa så lägger in bilder sen. Imorgon ska vi fira här hemma hos sonens pappa. Äta mat, göra lite mys kanske spela spel och kolla på raketer. Blir lugnt men det passar mig utmärkt. Jag är ingen krogmänniska, kan vara roligt ibland men jag föredrar att åka runt i bilar eller privatfester om jag ska festa, just like the fjårtis way of life. HEHE, nä då men alltså det är roligast tycker jag. Krogen är bara dyrt först runt 100 kr i inträde och sedan fan en bärs för 50:- , alldeles för dyrt enligt mig. Då dricker jag hellre massa vin och poppar musik jag gillar i baksätet av en bil gärna skrikandes med Anna eller någon annan kompis.

Som i sommras när Anna lämnade kvar den där begagnade tampongen på åker i rättvik på CCW, den där gubben fick en fin presse efter hur jävla sur han var. Alltså så här började det, jag och Anna åkte i ledet på CCW, alla som druckigt alkohol vet hur man blir värsta kissnödig så man tror man ska kissa på sig. Uppe på en åker precis efter vidablick så är det massa hus och åkrar. Jag och Anna hoppade ut och sprang långt ut på åkern med massor med gräs (trots min fästingrädsla) vi satte oss bakom ett stort träd mitt på åkern som var igen vuxen, en gubbe 35+ kommer rantande mot oss och bara “VÅRA barn tackar för toalettpengarna” , vad ska ni betala 20-30 kr, jag och Anna bara jävla tönt. Gubben hävdade att barnen brukade leka där, finna liksom inte en chans till de för gräset var så högt och helt otrampat. I alla fall Anna lämnade kvar sin tampong där till gringubben. Jag och Anna skrattade hela vägen därifrån medans han stod där chockad utan en spänn. Vad trodde han? Att jag skulle betala en sån där grinig gubbjävel en spänn? Aldrig i livet, i och för sig fick han betalning. I form av Annas tampong vilket var helt rätt åt honom.

Såna fester är dom roligaste, krogrundor med dryga fyllon är inte kul, utgången vet man redan alla letar desperat efter att få med sig någon hem. Vem orkar med sånt? Få med sig någon hem är överskattat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: