Nyss lagt sonen, hans pappa sitter bredvid mig i soffan och kikar på top ger eller nått liknade. Trökigt bil program. Jag är ointresserad så då bloggar jag istället, betydligt roligare haha. Vad gör ni ikväll? Vad ska ni göra imorgon?

Ser faktiskt fram i mot imorgon att äntligen få ett nytt år 2010, då får jag uppleva mitt fjärde dessenium då. Jag är ju född på 80talet närmare bestämt 1984 och det betyder att jag upplevt, 80, 90 och nu 00 talet så i övermorgon blir det mitt fjärde i och med de. MYCKET märkligt egentligen?! Herre gud man har upplevt fyra fast jag inte ens är trettio? Hur sjutton går de ihop då? Okej om de var tre i och med att jag kommer fylla trettio under 2010-talet så logiskt blir det ju 10×3 är lika med trettio men detta blir ändå mitt fjärde?! HUR skumt är inte de då?! Usch ska inte tänka på sånt är rädd för att åldras. Inte för åldern i sig att fylla tjugosex till exempel spelar mig ingen roll men att bli gammal fylla 80 år osv, för då kommer döden och de är jag rädd för. FÅR ångest av att man ska dö usch, ska inte tänka på såna saker. VARA positiv inför det nya året som knackar på dörren.

Nä nu ska jag sluta sladdrar får bara ångest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: