Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Nowhere boy

Jag brukar sällan gå på bio eller längta efter filmer så här i vuxen ålder men såg för någon månad sen på aftonbladets webb att denna ska komma. Handlar om Paul Mcourtnyes liv (The Beatles) eftersom jag är mer eller mindre uppväxt med dom då mamma lyssnade på dom och jag tror även pappa gjorde det så känner jag att denna vill jag se, jag blir glad bara av trailern, också sett två heta skådespelare i filmen. JAG tror att jag ska gå på bio i Mars när den kommer, stod nämligen på någon sida att den har biopremiär då. LÄNGTAR!

Related Tags:

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: