Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Undra vad vi ska hitta på idag då?

Nu är klockan halv tolv. Funderar på vad jag och William ska hitta på, vädret bjuder inte direkt ut heller. Får se, just nu spelar han dator och jag sitter här på andra datorn. Han ska ju få sin pappas gamla dator snart också, mycket bra då kan sonen sen ha den datorn som är nyare och snabbare så han kan spela fler spel. HAN älskar ju spel den där grabben.

Fick ju 100 kr presentkort igår som jag skrev, sjukt sugen på att spendera dom på blommor eller ja blomma. Jag vill ha en stor att ha på golvet. Fast känner jag mig själv rätt kommer jag nog bli rätt galen på den om den står där på golvet sen och behöva handla något som den kan stå på JAG är så sjuuukt omständig vill jag lova.

Vad gör alla andra idag? De är såå sjukt, på veckorna jobbar och pluggar jag så då kan jag inte blogga så mycket fast folk är ändå in och läser och man känner sig lite HMM man borde underhålla lite, sen på helgerna då kan jag bajsa ur mig massor men då sitter alla människor och gör annat. Dom flesta har ju småbarn. Fast angående de så sitter jag här korta stunder. Jag gör massor med annat under tiden också som jag tror OCH hoppas alla andra också gör. Folk lär ju inte bo på internet i alla fall. Funderar på att köpa naturgodis, fast kanske inte kan äta sånt. Nötter och mjölk och säkert apelsin och annat kul i som jag inte tål. Inte nog med att man är pälsdjursallergiker och pollenallergiker man är födoämnensallergiker också. VISSA har tur i livet.

1 Comment

  1. 2010-02-27 @ 14:58:26

    Jag begriper inte ens hur du har tid att blogga så mkt som du gör. Du jobbar, pluggar & har barn. Själv så jobbar jag bara & tycker jag knappt hinner me ngt alls. Vart får du alla extra timmar ifrån? Visserligen e d ju tur att du hinner me & bllogga, för d e riktigt skoj & läsa din blogg.
    Undrar hur d ska bli när jag får barn, jag lär väl inte ha tid me ngt alls sen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: