Vitt is the shit!

Nu var jag klyftig eller hur? Höhö. Målade om lite i min ena garderob. Ska se om det blir fler var denna som var mest i behov av renovering kände jag. RIKTIG pyssel och städ dag idag. Ska ner i förrådet och lägga saker där tänkte jag. Bland annat alla VHS filmer. Ser aldrig på vhs. Dom ligger och tar plats bara. Visst dom kan sälja men vem fan vill ha VHS numera liksom? Vill inte ge dom till myrorna heller för har ändå nått visst kärleksband till dom haha.

Ingen syster som är sugen på att få lite vhs filmer? S

Så har jag råkat radera bilderna. Jaja, men det är fint i alla fall. Bilder på garderoben alltså. NU ska jag ut och slå sönder en snöhög. Slog nyss sönder en liten nu ska jag ge mig på den större. NU vill jag ha VÅR!

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: