Nu var jag klyftig eller hur? Höhö. Målade om lite i min ena garderob. Ska se om det blir fler var denna som var mest i behov av renovering kände jag. RIKTIG pyssel och städ dag idag. Ska ner i förrådet och lägga saker där tänkte jag. Bland annat alla VHS filmer. Ser aldrig på vhs. Dom ligger och tar plats bara. Visst dom kan sälja men vem fan vill ha VHS numera liksom? Vill inte ge dom till myrorna heller för har ändå nått visst kärleksband till dom haha.

Ingen syster som är sugen på att få lite vhs filmer? S

Så har jag råkat radera bilderna. Jaja, men det är fint i alla fall. Bilder på garderoben alltså. NU ska jag ut och slå sönder en snöhög. Slog nyss sönder en liten nu ska jag ge mig på den större. NU vill jag ha VÅR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: