Dark Mode Off / On
Reklam

Sugen på Stockholmsresa.

Inlägget är ett samarbete

Sitter och drömmer mig bort. Längtar efter att få resa. Såg denna sida, med hotell. Inte så jätte dyrt heller. Det är en sida som heter Hotell Stockholm som visar hotell samt cirka pris. Tycker det verkar jätte bra. Skönt att kunna klicka in på en hemsida och sen kunna surfa runt och spana på pris , se bilder samt läsa hur andra människor har upplevt hotellen.

Det känns också bra att man faktiskt kan kolla vart hotellen ligger, adressen står med så genom att använda sig av till exempel hitta.se sen kan man ju se hur långt man eventuellt skulle behöva gå för att komma till olika platser. I mitt fall skulle jag gärna vilja vara nära Gröna Lund, åker jag till Stockholm blir det med sonen och han vill säkert gå på Skansen och Gröna Lund, dessutom var det väldigt fint där vid Gröna Lund tyckte jag när jag var där för några år sedan med William. Minns att det var vacker natur. Annars är Stockholm en fin stad att besöka och att kunna hitta till bra hotell känns ju också mysigt. Hotell är dessutom härligt att bo på, god mat, skönt att slippa städa. Jag vill resa bort och hotell Stockholms sida fick mig att längta.

1 Comment

  1. 2010-04-22 @ 18:45:15

    Jag skulle också vilja åka till Sthlm. Typ en weekend för att shoppa och göra utflykter.. Och hotellfrukost!!! Finns det nåt godare?
    Du får ta med dig William på en tripp sen..=)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: