Menstajming

Fick mens precis. BRA kände jag, annars skulle jag fått gå runt och oroa mig för att ringa barnmorskemottagningen för att byta tid för cellprovet igen och det ville jag inte, jag hatar att vara sån där dryg typ som byter tider sånt brukar sällan eller rättare sagt aldrig uppskattas. I alla fall nu är det klart, jag fick den nu. TIDIGT dock 5 dagar för tidigt men det passar mig den 11 ska jag göra det där provet och då fick man inte ha mens. Tur då att man är som jag och har kort mens.

Cellprov, det låter läskigt. Alltså ordet, fast det inte ens var läskigt att ta det känns det ändå läskigt att säga det. CELLPROV, ett av alla sjuka ord som kommits på. Som hemorröjd och konkelbär.
MEN sen så tar dom fina ord till könssjukdomar hur dom nu kommit på det? Som klamydia, de skulle lika gärna kunnat varit ett namn, Klamydia .

MEN sen har vi HERPES, vad fan tänkte dom då? HARPEST? De är ju ungefär samma sak, kanske var det så att första personen med herpes hade harpest? JAG har det, VI tar och döper denna sjukdom till herpes efter dig min herre som just nu fått harpest.
JAJA, ska sluta grubbla i sjukdomar. DET ska nämligen bli mat här.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

One thought on “Menstajming

  • 24 januari, 2012 at 10:24
    Permalink

    2010-05-06 @ 18:53:59

    sova är alltid gutt Hihi, själv lyssnar jag lite musik. Ska väl ta tag i pluggandet snart! Hoppas du får en härlig helg!

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: