Fick mens precis. BRA kände jag, annars skulle jag fått gå runt och oroa mig för att ringa barnmorskemottagningen för att byta tid för cellprovet igen och det ville jag inte, jag hatar att vara sån där dryg typ som byter tider sånt brukar sällan eller rättare sagt aldrig uppskattas. I alla fall nu är det klart, jag fick den nu. TIDIGT dock 5 dagar för tidigt men det passar mig den 11 ska jag göra det där provet och då fick man inte ha mens. Tur då att man är som jag och har kort mens.

Cellprov, det låter läskigt. Alltså ordet, fast det inte ens var läskigt att ta det känns det ändå läskigt att säga det. CELLPROV, ett av alla sjuka ord som kommits på. Som hemorröjd och konkelbär.
MEN sen så tar dom fina ord till könssjukdomar hur dom nu kommit på det? Som klamydia, de skulle lika gärna kunnat varit ett namn, Klamydia .

MEN sen har vi HERPES, vad fan tänkte dom då? HARPEST? De är ju ungefär samma sak, kanske var det så att första personen med herpes hade harpest? JAG har det, VI tar och döper denna sjukdom till herpes efter dig min herre som just nu fått harpest.
JAJA, ska sluta grubbla i sjukdomar. DET ska nämligen bli mat här.

1 kommentar

  1. 2010-05-06 @ 18:53:59

    sova är alltid gutt Hihi, själv lyssnar jag lite musik. Ska väl ta tag i pluggandet snart! Hoppas du får en härlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: