Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion

Tränat.

Drog till gymmet i morse. Var skönt var i själva gym delen och tränade blev 30 min men det räckte rätt bra i och med att jag har mens. Vi gick ner och hem vilket bara de ger motion. William hade skit kul på barnpassningen så när jag kom för att hämta honom spelade han x-box där. Imorgon ska vi ner igen, jag har fått 3 dagar i veckan jag ska gå och de ska jag FAN klara. Jag gillar ju att träna. Funderar på att ta med William imorgon och gå upp för lugnet backen, det är rätt tufft då det är brant men man får motion, sen där uppe kan kika lite på utsikten och kanske gå ner för att komma hem sen.

Lär försöka skriva något mer intressant känns som det bara varit långtråkiga inlägg och jag HATAR att skriva om ointressanta saker, det känns onödigt liksom. Ikväll ska William få lite ostbollar, Williams FAVORIT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.