Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

I väntan på att spela spel.

Ska snart koppla upp mig på second life, fast ja det är väl egentligen inget spel som jag förstått det utom en värld på internet. Snackade med nån tyskkarl där för att prova. Men om en timme ska vi ses dom jag studerar med och diskutera second life sen kan jag lämna in en uppgift om detta, ska bli skönt känner jag. Får hoppas det blir godkänt bara.

Annars pratade jag med en mamma på Williams förskola idag, hennes barn ska tydligen också börja på samma skola som William vilket jag inte visste, ska bli RIKTIGT bra. Då vet jag ju att William känner någon i alla fall. Sen blir det nog bra också då jag gillar skolan också.

Annars, jag har väl inte så himla mycket att berätta. Sitter och tråkar och känner mig rätt jag vet inte ordet, i nått slags ekande vakuum, känt mig så sen i höstas vill att det bara ska gå bort nu. Orkar inte känna så här. MEN det kanske blir förändring vem vet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: