Shit det är MAJ, jag insåg förut idag att min hjärna typ tror det är början på April eller nått. Det är inte lika varmt som de brukar vara i MAJ, i Maj brukar jag springa runt med snygga vårkläder nu bara HU de är kallt jue. Hur ska detta gå om en månad när det är Falucrusingen?

William sover sen ett tag tillbaka, jag fick världens jävla lyckorus nyss. Jag fick till DATORN så den är kopplad till PS3:an vilken LYCKA nu när jag inte kan få till ljudet då min dator får för sig att jag har ljud redan i tvn fast jag inte har det, men nu är det löst. NU kan jag leka genom PS3:an , spela upp musik och sånt dära.

Sitter och lyssnar på Gyllene Tider för att försöka få in någon form av sommar känsla i blodet, jag vet inte dom tyck inte infinna sig. MÅSTE påminna mig själv att hämta ett paket imorgon också. Gud glömde totalt bort det idag, fattar inte hur de gick till? Men imorgon så, då är det dags för att hämta ut de dära paketet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: