Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Smink & hår

Före och efter klippning.

Så då har jag klippt mig. Kan inte bestämma mig vad jag tycker. MÅSTE vänja in mig tror jag.

Gick till haraldsbo och klippte mig och sen tog jag och gick hem till sonens pappa, hämtade min cykel som stått där ända sen typ september och cyklade hem. Känns skönt att cykeln äntligen är hemma, har saknat den är så praktiskt att hoppa på på cykeln när man ska någonstans. Nu är jag fånig och tror jag fått massor med motion dom senaste dagarna på grund av alla ruter fram och tillbaka. Ikväll ska sonens pappa ut och äta, får se vad jag och sonen ska hitta på.

Nu kommer bilder i alla fall.

Före

Haraldsbogymnasiets frisörer.

Under en hatt.

Done

Japp 🙂

Related Tags:

10 Comments

  1. 2010-05-12 @ 13:23:30

    Blidde jättebra. Gillar helt klart luggen

    Svar:
    Ja nej klart d finns hundar här i Sverige oxå som far illa. D får vi icke glömma! Men. Nog tror jag att hundarna från tex Rumänien nu då, har d värre ändå i överlag. D finns ju så många herrelösa hundar där så uscha mejja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.