Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Jobb och skitnödig.

JAG vill dö har fan inte kunnat skita på över en hel jävla vecka. JAG blir galen, magen är gigantisk. Händer inget hur jag en försöker börjar fundera över att köpa microlax eller nått det här är fan inte KUL… Förstoppning, jag begriper inte hur jag kan råka ut för de framför allt inte då jag varit ute och gått och gått och gått i flera dagar… SURAR! Är det inte sånt som ska ge magen en rejäl micro? Bara undrar liksom, ska man bli tvungen att skaffa sig ett lavemang för att kunna få skita ur sig allt.

Ett tag funderade jag på att typ börja äta laxerande för att bli smal, jag vet de är SJUKT men tanken har slagit mig. Menar får man skita försvinner massor med kilon de känner jag nu eftersom jag GÅTT upp massa kilon när magen är fylld med skit som inte vill skitas ut. Kanske ska be min sjuksyrra till kompis att skriva ut ett vattenlavemang åt mig hört att såna gör storverk? Någon som vet?!

Sonens pappa tror jag har tvångstankar och är besatt av skit. Alltså han tror att anledningen till min förstoppning är psykiskt det kan nog stämma. MEN va fan jag vill ju skita. SEN det är som att skita taggtråd när man väl får skita sen när man är förstoppad känns ju då som hela tarmen ska spricka typ… JA jag vet det här är äckelvarning men du läser min blogg på egen risk.

Jobbade idag i alla fall, var roligt. Trivs med att jobba och få se barnen lite. Jag tycker om barn, deras ärlighet och livsglädje ger mig samma energi. Sen drog jag hemåt, hämtade William och sen drog jag och William mot maxi. Köpte bröd till middagen, då börjar William utanför att snacka med en kvinna som sålde jordgubbar han lyckades då få två stycken jordgubbar gratis, den ena för han sa att det ser GOTT ut. Den andra för han sa hej då till henne. SÅ nu lär jag handla jordgubbar snart.
Drog hem till sonens pappa som bjöd på middag, efter maten råkade jag somna sen gick vi hem. Massor med promenader idag.

Nu har jag lagt William imorgon ska han på besök i skolan, ska träffa förskoleklassen som ska bli ettor till hösten, eftersom dom blir en hel klass F-1 i höst. Tror det kommer bli spännande för honom han ville att jag skulle gå hem. Mellan 9-11 ska dom vara där, så jag ska gå hem och städa då. Sen ska jag hämta William lämna honom på hans förskola för att sedan bege mig ner på stan för att plugga med Lisa.

6 Comments

 1. 2010-05-20 @ 21:19:50

  Sitter magontet precis under revbena typ? vet många som har haft det senaste två tre veckorna (även jag) så tror att det är nått som går… kul är det inte iaf

 2. Sarah
  2010-05-20 @ 19:04:43

  Mitt tips: Laxoberal (kanske stavas annorlunda).
  Jag går en gång i veckan ungefär.En bra vecka kan jag gå 3 gånger men jag behöver laxermedel då & då sen många många år sen. Microlax är inte så bra tycker jag.

  Sen kan jag berätta att man inte blir smal av laxermedel, jag försökte med det när jag var yngre, dock utan verkan. Sen kan det sabba tarmarna totalt och göra så man blir inkontinent i stjärten..

 3. 2010-05-20 @ 10:23:56

  Ja detta me magproblem e nog bland d värsta som finns. Känner iegn d där. Hur uppblåst man känner sej när man inte fått ur sej på länge. D e hemskt.
  Håller allt me Björn om d där iaf. Att d e psykiskt. Funkar inte för mej heller fast jag rör på mej. . Du har ju oxå fobi för Toaletter mer än hemma. Precis som jag. Så vi har samma problem där. Jag trodde jag hade hittat lösningen. Men d hjälpte bara ett tag. Lr så va d när jag åt vanligt. Nu sen jag kört igång me påsar, så funkar d verkligen inte. Visserligen så finns d väl inte så mkt då & få ur sej, men d känns då som man behöver efter några dagar iaf. Ja d e inte lätt me detta magproblem. Önskar jag hade tips & ge dej, men har samma problem själv..

 4. 2010-05-19 @ 21:27:39

  Det är ganska nära här, ungefär vid coop här i blge

  Stackars dig, du får ta mitt råd helt enkelt ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d