Ska jobba imorgon 9.00-15.30 blir bra. Känner att pengar inte direkt är något man kan få för mycket av. Blir min 3 dag den här månaden, har haft massor att göra så är därför. Men snart om typ 1½ vecka blir det sommarkurser och då tänkte jag jobba 4 dagar i veckan och plugga på fredagar eller helger får se. Känns som jag vill satsa på att få rätt bra med lön tills Juli. Då kan man liksom spara till hösten.

Fick mail av hon som säljer från Me & I nyss, mina fina svarta byxor var slut men hon skulle kolla imorgon om det kom in i alla fall. HOPPAS HOPPAS. Dom är ju så himla fina.

Nä lär gå och sova nu. Jobbet kallar och sängen med för den delen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.