Idag gick jag ner på stan för att fika med Lisa och Alice. Då hade hon fram två slutna händer och sa att jag fick välja. Så det gjorde jag, inuti låg en jättesöt nyckelring som det står friends på, Lisa öppnade andra handen och där fanns en annan som det står bäst på. Tillsammans bildar alltså dessa ett par för “Best friends“, så gulligt! Jag satte den genast på min nyckelknippa. Tänk att få ha en sådan fin vän som jag har i Lisa, det är inte speciellt lätt att träffa vänner i vuxen ålder. Men det har jag verkligen gjort i henne, vi träffades för snart 10 år sedan på lärarprogrammet och fann varandra direkt. Så tacksam över denna fina vänskap!

Så gick vi till Waynes och fikade tillsammans. Jag tog en kladdkaka och en Coca-Cola light, vi pratade om allt mellan himmel och jord som alltid. Tänk att trots att vi hörs så gott som varje dag har vi ändå så mycket att prata om. Självklart så var Alice också med i samtalet.

Jag såg under promenader ner mot stan att häggen slagit ut! Det luktar sommar av hägg, jag stannade upp en stund och log mot den.

Förutom att hänga på stan, har jag promenerat en massa idag. Jag har lyssnat på Framgångspodden och njutit av värmen. Såg nu på kvällen att det är 16 grader ute, som rena sommaren och då är det snart bara mitten av maj. Hoppas så på en fin sommar, det är helt ljuvligt att få uppleva detta.

Har du någon bästa vän? Hur träffades ni i så fall? Och hur länge har ni varit vänner?

Relaterade etiketter:

36 kommentarer

 1. Men så gulligt! Jag har två bästa vänner, en är min kusin och hon är 1,5 år yngre än mig och vi har alltid varit bästa vänner. Den andra bästa vännen har jag gått i samma klass sen ettan och sen dess har vi varit bästa vänner 🙂

  1. Ja jättegulligt :D, så kul att få som vuxen :). Man glömmer bort hur fint det är med bästa vänner då :D. Åh så roligt, fint att ha så nära relation till sin kusin :D. Kul med kompisen från ettan, det är lång tid som vänner :D.

  1. Ja det är det verkligen :), jag är så himla glad över att träffat henne :D. Vi har så roligt tillsammans :). Åh förstår, det är ju också ganska vanligt som vuxen 🙁

 2. Men åh va mysigt! Riktiga goda vänner är guld! Själv bor min bästakompis i et annat land så vi ser inte varan så ofta, men alltid lika mysigt när vi ses! 🙂

 3. Åh, så underbart! Jag har faktiskt många vänner som står mig väldigt nära och när jag pratar om dem så beskriver jag dem alltid som “min bästa vän” även om jag har flera. Jag har nog plockat med mig en bästis från de flesta ställena jag varit på. En från högstadiet, en från gymnasiet och en från ett tidigare jobb. Sen har jag min syster som nog är den som står mig absolut närmast. Jag var väldigt blyg och tillbakadragen som liten och under åren med panikångest väldigt instängd. Nu har jag fått väldigt lätt för att öppna upp mig och har nog en tendens att få folk att öppna upp sig för mig, så jag kommer snabbt folk väldigt nära, så sedan jag började mitt nya jobb har jag även hittat ett litet tjejgäng där som alla skulle ringa varandra mitt i natten om det var någonting.

 4. så fint gjort av din vän, jag har fått en tröja av min vän där de står BBF= BLONDE BEST FRIEND och hon har BBF= BRUNETTE BEST FRIEND <3

 5. Härligt med sådan vänskap.
  Kul att Du fick en så speciell gåva <3

  Häggen brukar blomma i början av juni här hos oss… då vi gifte oss 5 juni hade vi plockat in hägg å hade i vas, hägg doftar ju sagolikt gott.

  1. Ja det är så fint :). Blir så glad över att ha henne som vän :).
   Har aldrig varit med om att häggen varit så tidig som i år :-o. Den brukar komma runt slutet av maj och början av juni 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: