Dark Mode Off / On
Reklam

Buzzador ett ställe för mig.

Tänkte tipsa alla som är sugna på att prova gratis saker, utan förbindelser och utan att tvingas värva för att få dom att gå med i Buzzador.

Som medlem i buzzador får du gratis varuprover (jag har fått massor, duschkräm, tandkräm, deo’s, flingor, halstabletter, hundmat, godis) och mycket mer därifrån. När du är medlem får du sedan prova och dela ut till några vänner och sedan så när du gjort detta gör du en bedömning. Det brukar komma saker i en stor kartong så sen har man mycket kul att pyssla med ett tag. VISST blir du sugen att gå med?

Just nu söker dom gravida och småbarnsföräldrar upp till 3 år för deras kampanjer. DET tror jag inte du vill missa så klicka på buzzador länken.

BUZZADOR

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: