Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Webdesignat

Fick lite beställning på att göra en blogg igår så visst ställde jag upp på de. Tror jag får börja ta betalat snart *S*. Tar ju rätt många timmar när man sitter och fixar ändrar och kodar. Jag är också perfektionist och vill ha det PRECIS som jag föreställt mig i huvudet annars blir jag inte nöjd. Är skit kul dock, roligt att folk gillar det man gör och vill ha det gjort av en. Försöker göra alla lite personliga vill inte att folk ska känna att dom får precis samma som någon annan. Brukar försöka att hitta på roliga saker och sedan liksom arbeta utifrån den idén tills jag får ihop något som känns personligt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: