Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar

Midsommar 2010

Haft en toppen dag.Drog till Kniva och var där först, sen blev det en tripp till Vika.Lite midsommar firande, varit galen i magen så kände efter 15 min att nej jag måste bege mig till Bilen =p.Så det fick bli så, tur också kanske för det började regna inte mycket men lite.Sen åkte vi tillbaka till kniva.William och en av hans många tremänningar hoppade studsmatta och sen blev det mat.Sonens pappa hade gjort en sjukt god potatissallad och hans mamma en jätte god grönsallad.Var så himla gott sen grillat kött till, lite snacks chips och Williams favvo cheseballs och sen blev det fika, sonens pappas kusin hade gjort jätte godkladdkaka och sonens pappas moster en fruktsallad.Så mysigt, sen spelade vi kubb även om jag sov vanligt är bättre på att träffa människorna än själva spelpjäserna, tur dom han flytta på sig.Sover över hos sonens pappa i natt.Ska sova nu.Bilder kommer imorgon, skriver på mobilen.Är soft med tutchscreen telefoner.Puss på er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: