Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: Jag och William träffade Linn och Lina för första gången sen JÄTTE länge. De gjorde mig glad. Var kul att se Linn lite och för William jätte kul att se Lina (för mig med så klart).

Vad gjorde du kl 08 imorse: Satt och kollade på The secret life of the american teenager.

Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt här och glodde på nätet bara.

Det sista du sa högt: William, Jag älskar dig! God natt och sov så gott.

Det senaste någon sa till dig: God natt mamma.

Vad har du druckit idag: Vatten.

Vad var det senaste du åt: En tallrik med, fil: musli och katrinplommon samt linfrön och kanel. Min middag.

Vad var det senaste du köpte: Hmm, igår mc donalds mat åt mig och William. Mitt ända mål under dagen så kändes okej.

Vad är det för färg på din ytterdörr: Träfärgad.

Vad är det för väder hos dig nu: Varmt och kvällssol.

Godaste glassmaken: Jordgubb!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jo de gör jag nog?

Sover du tungt: Nej, vaknar av minsta lilla.

Drömmer du mardrömmar: Nja, jag drömmer mycket men sällan obehagligt.

Trivs du med ditt jobb: Jo det gör jag, även om jag inte jobbar jätte ofta i och med att jag studerar.

Favoritklädsel: Just nu Me & I typ byxor som slutar under knäna och t-shirt.

Favoritlåt just nu: Jag har aldrig någon favoritlåt, gillar liksom allt. Men det jag lyssnat på några gånger idag är Peter Lemarc – det finns inga mirakel. Jag lyssnar ofta på musik som har någon speciell anledning till mig. Därav den breda musiksmaken. Kan liksom slänga på Orsa Spelmän som är endast instrumental bara för att liksom MINNAS saker, lika väl som jag kan slänga på Sabaton och bara njuta av de. Alltså jag lyssnar verkligen på ALLT! Eller ja, inte Christer Sjögren, han tål jag inte!

Vad ser du om du tittar till höger: Williams rum samt vardagsrummet.

Vad gör dig glad just nu: Sommaren och värmen!

Vad ska du göra härnäst: Sova kanske? Haha.

Höger eller vänsterhänt: Höger? Jag tror det, är skit dålig på höger och vänster. JO är höger, för jag är udda vid blodgivningen, jag ger bäst blod i vänster trots att jag är högerhänt brukar vara i den sidan man skriver med som man har bäst kärl och ger bäst blod annars.

Humör just nu: Glad, avkopplad kanske?

Favoritgodis: Marabou Polka just nu, och LAKRIS.

Kläder just nu: HAHA, var ända jävla gång jag får denna fråga svarar jag samma. Min siden pjamas. JAG äger mer sovkläder LOVAR!

Sommarplaner:? Njuta av sommaren är väl typ de?

Hur många kuddar sover du med: i hela sängen finns det 8 stycken.

Spelar du något instrument: Nej, skulle vara att jag kan spela på läppen då?

Morgon eller nattmänniska:  Både och.

Vad är viktigast för dig: Att William mår bra.

Är du kittlig: JA under fötterna och bli galen om någon tar mig där.

Snarkar du: Nej tror inte de?

Stjärntecken: Vattuman

Äckligaste insekten: SNIGLAR!

Längtar du mest efter just nu: Semester haha.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: