Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högtider & födelsedagar

Lite midsommar bilder.

Tänkte slänga upp lite bilder från midsommar när jag ändå har lite tid över. Till saken hör att jag inte direkt orkat innan. MEN här kommer dom.

Sonens pappa klädde sin bil 😉

En liten larv.

William tog lite lotter.

Lotter ute i Vika. Där vi kollade på lite midsommar firande.

Midsommar i Dalarna.

Jag gick tillbaka mot bilen i rätt tid. För strax efter började det regna.
(Inte våran bil utan visar bara vägen jag gick på)

Dags för lite mat. Jag drack ingen alkohol jag var chaufför.

2 Comments

  1. Ok, vad bra att ni kan göra så. Vissa blir ju så osams när dom bryter upp och det tycker jag skadar barnet för mycket.
    Nej vi skippar detta i år med, kanske går man dit och lyssnar utanför men oftast räcker det att sitta ute på verandan så hör man =)
    Har ingen barnvakt osv. Har inte varit där sedan 2007 =/
    kram

    1. Linda – Jag skulle inte vilja ha det så jobbigt med bråk och sånt. De kan man ju göra 🙂 , sen är de ju rätt dyrt P&L :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.