Dark Mode Off / On
Läraryrket

Hunnit med en del.

Nog är jag väl duktig ändå. Haha. Har precis hunnit med att skriva klart en uppgift till skolan, glott runt på bloggar och nu ska jag ta och duscha. Sen väcka den där lilla saken som sover så tungt fortfarande lämna honom på förskolan och bege mig hemåt för att plocka ur och lägga i ny tvätt i tvättmaskinen och sedan bara njuta av livet.

Vad gör ni idag? Förresten om ni läser min blogg så tänkte jag en än gång tipsa om bloglovin. Gjorde ju en film för er som inte är så kunniga, kolla in filmen och lägg till mig där om ni ändå läser. Dels lättare för er att hålla koll på min blogg och sedan? Ja skit bra att slippa ha massa länkar att gå igenom på datorn, allt sparas ju där på sidan så om din dator skulle krascha har du ändå alla bloggar kvar som du gillar. Detta gäller inte bara min blogg så klart, utan för alla bloggar ni gillar. Jag rekommenderar bloglovin skarpt. När man väl börjar med det inser man hur himla praktiskt det faktiskt är. Inlägger jag skrev om bloglovin med film hittar ni här: FILMINLÄGG.

10 Comments

    1. Nej tyvärr. VILL verkligen gå på Kent och The ark men sonens pappa är i Polens tills på torsdag och sen är det min helg med sonen. Vi umgås dagligen annars jag och hans pappa men så varannan helg så har bara jag honom eller tvärt om. Så sonen får egentid med oss båda. Vi är alltså inte tillsammans men väldigt bra vänner jag och hans pappa. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: