Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Solar.

Ligger ute på en filt i gräset och njuter av solen.Riktigt skönt.Här tänkte jag befinna mig tills William kommer hem vid fyra.I solen alltså.Ska dock flytta mig till balkongen och även ett bort kliar på min allergiska kropp av detta.Aw sooooolläääään!

7 Comments

  1. Det låter som om dina studier har blivit bra passade efter din livssituation. Även om det känns jobbigt att läsa så många år i rad så har ju han ändå fått en bra barndom som har kunnat vara hemma så mycket (inget ont mot förskolorna men jag tycker inte att man som förälder lämnar sitt barn där när de är ett år gamla). Jag är jätteglad över att jag snart är klar, det ska bli sååå skönt!

    1. Emma – jag håller med dig. Ett åringar är för små för förskolan. Dels så har dom faktiskt ingen glädje av det, dom går mest och gråter hela dagarna när dom är där är ju bara förvaring liksom, sen för lite personal på för många små. Skulle behövas i alla fall minst 2 personal mer i varför förskoleavdelningen i den här stan. Här har dom 3 personal på 23 barn, jag tycker inte det är okej. Dom är ju små, sen blir det ju så att dom minsta får mest uppmärksamhet och dom lite större får mindre. Lika i skolan alldeles för för många barn. Är väl de som känns så surt när man läser ämnen så pratar högskolan om att alla barn ska ses och alla ska få arbeta i sin takt. De går ju inte när det är barngrupper som är alldeles för stora. Jag tycker inte man kan skylla allt på samhället men jag tror det är fel att redan från de dom är 1 år utsätta dom för stress och sen ha så ända tills dom slutar gymnasiet. 🙁

  2. jo det e ganska bra=) lite jobbig arbetsvecka bara, 45 timmar med långa turer å delad tur idag. nu e jag hemma en vända å sen jobb igen:P ja jag hade velat ha en sån där jätte stor pool med:P hur e det med dig då? kram

  3. sv: haha… ja visst hade jag gjort det… brukar inte bränna mej, men igår va solen jääävligt stark tydligen… bara jag inte bränner mej på mitt vitiligo så är jag nöjd… men det är jag jäkligt noga med å skydda iaf… ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: