Migrän & spänningshuvudvärk

Dagen.

Följde med William på donken, tog nuggets där med strips och sen en ramlösa. Är säkert onyttigt men känns inte så onyttigt när de är kyckling liksom. Sen räknade ut kalorierna det blev inte så många.

Gick hem till sonens pappa sen, drog till kniva för att försöka fånga kattungarna men dom lyste med sin frånvaro. Själv fick jag sån jävla huvudvärk är alltid så här när det är som laddningar i luften det behöver åska och komma ur. La mig på soffan hos sonens farmor och där sov jag och höll i huvudet i flera timmar. HATAR huvudvärk. Drog hem sen sonen fick korv med bröd jag åt inget är inte hungrig. Kikade lite på tarzan på disney canal och sen fick William borsta tänderna och gå och sova. Jag satte mig och pluggade och han göra en hel del. Ska göra klart massor imorgon tänkte jag, borde gå och låna lite böcker så ska väl göra de också.

Vad gör ni ikväll?

2 Comments

  1. Åh det är verkligen jätte roligt!!! Kom hit då vettja… 😉 Är inte såååå jätte långt ifrån oss om jag fått för mej rätt, men jag kan ha helt galet fel och blanda ihop dej med nån annan. men jag har fått för mej att du bor typ i dalarna eller nått… sorry om jag har fel… *lol*
    Ja åska hade inte suttit fel faktiskt… Men här hemma va det ändå rätt svaligt och skönt ute ikväll… *lovely*
    Kram på dej

    1. De stämmer bor i FALUN 😀 . Var bort du nu igen? Är de värmland? Haha kanske har fel, dålig på kartor 😉 .
      Hade jätte gärna kunna komma 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: