Dark Mode Off / On
Småbarnåren

I väg mot förskolan.

Dags att bege mig mot sonens förskola då. Har beställt en gratis fotobok från Fuji film. Fick den genom bredbandsbolaget annars hade jag aldrig beställt något sånt. Hehe, precis som när jag fick 100 bilder från nått ställe framkallar endast då, känns som att annars sparas korten på datorn. William blir nog glad över fotoboken sen när den kommer. Nu ska jag bege mig och hämta honom som sagt, dom har ihop slagen förskola med en annan nu. Ska bli spännande och se om det är någon av Williams framtid klasskamrater som varit där, är ju bra om han får lite mer kompisar så här innan skolstarten. Nej nu ska jag gå.

Haha förresten kom på, idag var en till sån där dag när jag helt enkelt glömt bort att kissa kom på det nyss. SHIT jag har inte varit på toaletten idag. Gick in och fick mer eller mindre tvinga mig själv att kissa helt koncentrerat var det. Hehe, måste vara något skumt med min blåsa. Ja någon blir säker helt chockad men seriöst de är min blogg och jag skriver vad jag vill. *full

19 Comments

 1. svar: Håret blev bra 😀 Blont blev det i varjefall 🙂

  haha jo jag med 😉 men det sak det förhoppningsvis bli ändring på.
  Gjort idag ? Har du fint väder?

  Kram

  1. Emelie – Hittade du något fint?
   Terese – Jag läser på högskolan Dalarna. Språk, lek och lärande. Den finns på distans också är rätt kul så den kan jag rekommendera.
   Elin – Förstår de 😀
   n – Kul
   Anna Emanuelsson – hehe jag är lika 🙂 . Allt är bra med dig?
   Evelina FOTO & VARDAG – Va kul låter som ett spel för mig kanske värt att spela då. Bara bra här med dig?
   Angeliqah – Hehe är lika men försöker kommentera ibland så att man får de lite gjort liksom 🙂 .
   lana – Allt är bra med dig?
   Linnea – Hästar, Foto, Vardag m.m. – Gör så 😉
   dajana – Exakt roligare att vara ute liksom.
   MyzaaN – Hehe svårt att liksom göra de på sommaren också då vill man ju vara ute med så.
   MammaTessan – hehe förstår de. Bara bra här med dig?

 2. sv: jag är också riktigt dålig på att kommentera haha^^, men de blir så när man läser många bloggar man mera läser och struntar i att kommentera så är de för mig iallafall 🙂
  ah riktigt kul och träffa dom , men bor ju granne med marias mamma så ^^-

 3. nej jag har nuttat jag åxå… och jag klarar det inte… Sen så har jag även med denna kost insett att jag ALDRIG skulle förstöra kroppen på det sättet igen genom att svältbanta mej! Och framförallt inte nu under tiden den håller på att ”laga sej” som dom kallar det de som är experter… 😛
  Det får ta den tid det tar helt enkelt. Men blir det 2 kg blir jag rätt så nöjd åxå. Har ju ändå gått ner 1 kg i veckan förut… får väl hoppas på att det fortsätter då… hehe
  Kram

 4. Sv: Jag vet hur det är. Jag hinner knappt läsa några bloggar nuförtiden. Och min dator är så fruktansvärt seg så allt tar evigheter och då orkar ajg bara inte. =P

  Hur är det med dig då?
  Kram

 5. ja ibland behvöer man lite paus.. men nu är jag tbx iaf 🙂
  ja jag har också varti super dålig på att följa med i bloggarna 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: