Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Har du någon fråga?

Har ju den här bredvid om någon undrar över något, men tänkte om någon kanske ändå är sugen på att fråga något här i bloggen är ni välkomna att göra de. Kommer svara på det ni frågar i så fall. Vill ni vara anonyma? Ja då kan ni använda den här bredvid. Spännande att se vad ni undrar över. Har väldigt många besökare sen jag bytte från blogg.se till den här egna domänen så jag misstänker att ni faktiskt undrar en del när ni ändå läser om mitt liv varje dag så fråga på lite. Kommer försöka svara er allihopa lovar.

Så gå och sova nu men fråga gärna på i natt så ska jag svara imorgon bitti.

10 Comments

  1. ja jag är också väldigt dålig på at komentera, men jag måst sgäa(om jag inte har sagt det förut) att du har väldigt fint och stilren design:)

    1. Sv: menar du adressen? Den är den samma. Men bytte från blogg.se där jag hade den innan till wordpress. Men eftersom jag äger mitt namn/domän så var det inget följare märkte av utan de flyttades atomatiskt däremot är det fler läsare nu än när jag hade bloggen hos blogg.se 🙂

  2. Svar: Ja det där med badandet ser jag inte riktigt fram emot jag heller om jag ska vara ärlig… Funderar skarpt på att skippa det t.om. :S

    1. Anna – Haha , fy fan att bada är fan inte trevligt för fem öre så länge det är på allmän plats. Jag skulle vilja ha råd att kunna hyra en hel badplats för mig själv!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: