Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Låt mig hyra en privat badplats.

Såg precis i Annas blogg att hon och familjen ska dra på hotell och lyxa sig. Världens underbaraste pool. Där hade man ju gärna badat om det så inte var för mig galna badskräck. Alltså varför har jag inte råd att hyra en hel badplats bara för mig själv och närmast anhöriga? Menar man får ju ha begravning för slutet sällskap kan man inte få ha det på badplatser också? JAG har verkligen bad fobi. Dels är det problemet att gå från kläder till badkläder som gör en som Mr bean på badstranden, sen är det skräcken för att dränka massa stackars barn när man väl kommer ner i vattnet. När miss blåval lägger sig i sjön stiger vatten nivån till katastrofala mängder. Att dyka är det inte tal om, vid dyk kommer Tsunamin farande i 200 km i timmen…

Förutom detta lilla missöde ska det dessutom alltid vara massa drygt folk som ligger på stranden och glor. HAR dom inget bättre för sig än att kolla in i mina spegelblanka ben? Sen som inte de vore nog? Det ska alltid vara härliga små måsar som gärna försöker skita på en också. Tack och lov har jag än så länge klarat mig från att bli bajsad på men det betyder ju inte att det inte sker när man minst anar det.
När jag bli miljonär ska jag skaffa mig en privat badplats, egen fil på vägen och ett köpcentrum bara för mig!

2 Comments

  1. Okej, lycka till med det då! 🙂
    Vi har just hängt upp allt, fick hjälp av Tindra 🙂
    Så nu ska vi cykla ner på stan en vända och kolla in festivalen 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: