Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Morgonrocksdamen!

Jag älskar den här årstiden alla smultron och jordgubbar. Mums igår var vi och plockade lite smultron i diket när vi var på väg hem från sonens pappa. Tog lite kort så ni ska få se idag.

I alla fall idag drog jag och William och hans pappa ner på stan efter maten. Sålde lite kläder till sonens pappas kompis flickvän. Vill inte lägga ut namn så skriver så. Skönt att bli av med och få lite pengar, sen sålde jag lite kläder på tradera idag också blir jätte bra. Funderar om jag ska sälja något mer, när man väl börjar sälja grejer så kommer man bara på mera och mera som man skulle vilja bli av med haha. Eller ja, jag är sån i alla fall.

Gick hem och kikade lite på tv, sen gick sonens pappa ut för att fixa sin cykel så kommer han in och säger att grannes katt är i slagsmål jag hade liksom pjamas på mig så slängde på min ”uber snygga” morgonrock och ringde på hos grannen som inte var hemma men hon kom utanför. HAHA, nu har två grannar sett mig i morgonrock *S* . Blir väl snart känd för morgonrocks damen eller nått. HAHA.

Fast jag och Anna brukade ju gå till filmbutiken (Helikon för er som känner till det) i Orsa och handla godis i våra pjamasar när vi var 17-18 *haha*. Drog även till statoil i Orsa och handlade i pjamas. När jag nyss flytta hit till Falun brukade jag gå från min lägenhet i Bojsen till Preem macken i pjamas och köpa korv när jag var bakis också. HAHA. Jag älskar pjamas men de har ni nog märkt. Man kanske skulle ha pjamasparty i vuxen ålder? Typ dricka alkohol i pjamas underbart!

Förresten något kul, blir tyvärr inget Västerås åt mig även om jag vill dit i helgen. Men på fredag kommer Sofie hit och då ska hon göra mig till pinuppa , ni vet 50’s tals tjej. Fixa håret och sminka och sånt sen ska vi festa. SÅ kul har inte träffat Sofie på skit länge är säkert ett halvår sen minst? I alla fall så kul att få prova vara lite 50’s . Me like a lot! *greaat

Mums

Tillbaka till VR, bästa tidningen.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: