Fick mitt presentkort på 100 kr hos siba idag. Fick det från buzzador. Bästa sidan verkligen. Är nästintill besatt av buzzador har varit medlem nu i 5 år och alla som inte är medlemmar redan GÅ med. Det är helt gratis, du betalar ingenting. Man får produkter helt gratis för att testa ge sitt omdöme och bäst av allt ingen värvningstvång.
Här är länken varför tveka? Gå med du också!

3 kommentarer

  1. Har varit medlem på Buzzador i snart ett halv år nu men inte fått ett enda kampanj erbjudande…så i mina ögon är det ingen bra grej att vara med i…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: