Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Mina sjuka drömmar.

Lär snart göra en ny kategori enbart för mina drömmar. Jag drömmer så mycket skit så jag seriöst börjar fundera på om det är något fel på mig HAHA. I alla fall i natt då.

Jag drömde att jag var på någon slags festival eller nått. Så var Sophie med i drömmen. Var i nått öltält och drack miller HAHA, kom på det nu var miller för jag tyckte det var så gott. Älskar ölen Miller, i alla fall kom det förbi någon fjortis och skrek och höll på så jag sa, MEN fan vilken dryg fjortis och den där bruden blev skit sur och började bråka och skulle spöa mig. Blev så less på henne så jag slog ner henne *haha*. Så kom vakten och jag bara hon slog mig först typ, så hon blev utslängd. Då hämtade hon någon fet gubbe, eller ja ni vet typ såna där man ser på film biffar som umgås med jätte smala och tunna tjejer som hade en nikon systemkamera i alla fall så tog han kort på mig så jag gömde mig bakom någon och typ sa att han skulle anmäla mig för jag slagit ner tjejen, så jag snodde hans kamera HAHA.
Sen i alla fall så drog vi i väg till nån hiss så åkte hissen uppåt men så kom den så vi fick lov att lägga oss ner för taket tänkte pressa ihjäl oss typ. ALLTSÅ jag drömmer ofta sånt här, att saker ska döda mig och jag har panik, lika att folk jagar mig med kniv och jag blir stucken. En gång när jag var sju år drömde jag att det var jag men ändå inte jag, för det var en vuxen tjej som sprang på en båt med en man bakom mig han hade kniv och han kom bara närmare och närmare jag hade en lång typ 1800-tals klänning på mig och så ramlade jag på min sko, han kom ikapp mig vände på mig, jag såg eggen på kniven och riktigt kände när han pressade in kniven i bröstet på mig. VAKNADE och hade ingen luft först hade panik och sen märkte jag att jag låg på golvet…

Sen brukar jag drömma att jag liksom drömmer. Att jag är i någon värld där jag inte kan vakna ur drömmen, brukar vara så att jag ligger i till exempel soffan för jag vet att jag somnat där, jag vaknar och det är mörkt ute. Jag brukar gå runt och försöka komma till dörren och då kommer det nästan alltid in främmande människor med knivar eller pistoler som försöker döda mig och jag känner mig som JAG vill vakna, snälla låt mig vakna men dom bara kommer närmare och jag är livrädd sen får jag för mig att jag inte kan andas ofta också. Typ att att jag inte har någon luft och jag bara skriker men inget kommer för lungorna är tömda typ. Det är skit äckligt. Sen när jag väl vaknar brukar jag alltid vara svettig som fan och gärna typ tårögd.

3 Comments

  1. Vad skönt att det inte bara är jag som drömmer sjuka drömmar! Jag har faktiskt en kategori på min blogg som heter drömmar. Nu var det länge sedan jag skrev någonting. Mina drömmar brukar vanligtvis handla om att jag är fast i något sorts arbetsläger.. Usch! :/

    1. Erika – Haha, ja drömmar är så himla skumma. USCH, har också drömt liknade. En gång var jag och kröp i några gångar utanför ett konsentrationsläger :S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.