ÄNTLIGEN har jag sett filmen jag längtat efter att se ända sen i höstas. Nowhere boy, handlar om John Lennons liv när han började med Beatles och så. Så himla bra och man riktigt led med honom, sen skådespelaren han var sjukt snygg, precis den stilen jag gillar på killar, lite svin blandat med mysterisk och svårt att knäcka, förstår inte men jag verkligen dras till såna människor. Helt klart en film jag gillade, BEATLES fan som jag är. Finns så många låtar Beatles gjort som är så himla fina, texterna. Jag älskar ju djup musik och har alltid gjort men gillar också musik som är lite svängig 50-60-talet gillar jag i massor. Vilken underbar tid det måste varit, och sen betedde sig killarna ändå som gentlemän öppnade dörrarna och avgudade tjejerna, nu för tiden får man öppna dörr jäveln själv…

Underbar film!

Den här låten FÅR en verkligen att fatta vad den handlar om efter man sett filmen. SE den!

4 kommentarer

  1. håller med om 50-60 tals musiken, underbar! 70tals musiken med..det är liksom sån musik som kommer hålla i alla tider, lite skillnad från skiten som produceras nu för tin…

    Bloggsvar: ja uscha, visst är det läskigt med höjder :S jag är så jäkla höjdrädd, fattar inte va jag skulle upp där å göra ^^,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: