Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Det bästa med att använda sin domän/webhotell hos wordpress.

Jag provade som ni vet från början att använda blogg.se vilket jag inte alls gillade. NÄR jag äntligen fick wordpress att fungera så var mitt självklara val att komma hit. Det finns anledningar till det, dels är det möjligheten att kunna lägga över inlägg från förr, något blogg.se inte alls tillåter. Det är också enkelt att helt ip-blockera folk. SEN alla plugins. Jag älskar dom, varje dag hittar jag något nytt smart plugins att använda mig av och jag blir lika nöjd varje gång. Just idag upptäckte jag ett högerklicks skydd. NÅGOT jag verkligen uppskattar, jag hatar de faktum att folk OM dom vill sno något bara kan göra det, då är jag mer sån som vill jävlas. Jag gillar också de faktum att jag kan se ALLA ip-nummer som besöker min sida varje dag, varje minut och även kolla HUR ofta folk glor. De faktum att man kan skicka anonym kommentarer så bara jag kan läsa dom är också bra. PÅ så vis kan dom som endast vill säga något till mig få den chansen. Jag gillar WordPress, här är man inte lika begränsad som vid blogg.se, det faktum att man dessutom kan föra över blogg.se bloggar till wordpress är också skit bra.

Eftersom jag är en datanörd som kan sånt här har jag hjälp massa folk också. Det känns soft. Jag älskar nämligen att lära min nya saker och där ger mig wordpress jävligt mycket mer en blogg.se . Jag förstår inte varför folk väljer blogg.se egentligen. Kanske för dom är störst men dom är verkligen inte bäst. Där måste du skaffa underbloggar dom dagarna du vill ha lite privatliv, här kan du skriva privata inlägg och lösenordskydda dom med HUR många olika lösenord du vill. Om du funderar på att byta blogg rekommenderar jag wordpress. Vill du ha hjälp att byta? Jag hjälper dig så gärna.

5 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: