Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar

Allergiskit.

Är äckligt jävla allergisk, känns inte kul alls. Vill mest sova och ögat är helt jävla vått och klådigt JAG hatar verkligen allergi. När jag var liten trodde jag min allergi var ett slags straff, att någon tyckte att jag var så dum att jag förtjänade att ha allergi. Jag var liten alltså YNGRE än William, har ofta haft djupa tankar. Redan när jag var riktigt liten brukade jag tänka att jag nog var styrd av någon som ville mig illa. Låter väl konstigt men jag var alltid så där djup och jag vet att många som känner mig kan tro att jag är på väg att ta livet av mig ibland när jag beskriver händelser som för dom låter halvt självmordsbenägna när det för mig mer är min filosofiska sida som håller låda. Så är det med allergin, nu ska jag ta och lägga mig på soffan. Allergimedicin och uppsvällt öga har gjort mig helt slut. *tummen ner

3 Comments

  1. Jo jag finns där, Marielle Skjöldh heter jag 🙂

    Vet hur jobbigt det är med pollen, lider med dig. Själv har jag nästan blivit ”frisk” från allergin. Enda jag känt av denna sommar är lite snuva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d